Bas Nijhuis te gast op de sponsoravond van VVR.
Bas Nijhuis te gast op de sponsoravond van VVR. (Foto: Edwin)

Hoog bezoek op 9e sponsoravond VVR

  algemeen

RIJSBERGEN - De 9e sponsoravond van VVR is aanstaande, en wel op donderdag 27 juni 2019. De sponsorcommissie biedt de VVR-sponsors een mooi programma aan op deze avond. Naast het uiteraard nimmer ontbrekende hapje en drankje zal een deel van deze avond worden ingevuld door gastspreker Bas Nijhuis, Internationaal scheidsrechter betaald voetbal.


De uit Enschede afkomstige Bas Nijhuis is nationaal en internationaal scheidsrechter. Al op vroege leeftijd blijkt dat Nijhuis talent heeft, al vanaf zijn vijftiende fluit hij officiële wedstrijden. Dit heeft hij altijd als zijn grote passie gezien en er alles voor opzij gezet.

In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos - Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden. waaronder een groot aantal (kwalificatie-)interlands.

Bas Nijhuis combineert het fluiten op internationaal niveau met het ondernemerschap. Naast het runnen van een bakkerij in Haaksbergen is Nijhuis actief als bestuurslid van een kinderboerderij en ambassadeur voor Stichting Doelpunt.

Met deze 'programmering' verwachten wij onze gasten een uitgelezen gelegenheid te bieden om van dichtbij kennis te komen maken met een échte voetbal BN' er die ongetwijfeld zijn unieke en uitgesproken kijk op de (voetbal)sportwereld op de voor hem kenmerkende wijze zal presenteren.

Vanzelfsprekend is deze avond bedoeld om onze erkentelijkheid aan u te tonen voor de ondersteuning aan onze vereniging.

Daarnaast krijgt u volop de gelegenheid om gedurende deze avond op een gezellige wijze kennis te maken met al die andere sponsoren van onze vereniging.

Wij hopen dan ook van harte dat u op deze sponsoravond aanwezig wilt zijn.

U kunt zich aanmelden tot 15 juni a.s. via ons email adres: sponsoring@vvrijsbergen.nl o.v.v. sponsoravond 2019. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief