Door de regen was het aan het begin van de avond rustig.
Door de regen was het aan het begin van de avond rustig. (Foto: Charles van Campenhout)

Rustige maar succesvolle zaterdagavond Van Gogh Live tijdens Zomer van Zundert

  algemeen

ZUNDERT - Kunst, cultuur en toeval. Dat zijn de belangrijkste trefwoorden voor de Zomer van Zundert. Dit weekend bundelde PocoZ en Rotor hun krachten. Zo boden zij dit weekend muziek, theater, literatuur, film, beeldende kunst, performance en live art.


Op de regenachtige zaterdagavond was er muzikale vertier onder de vlag 'Van Gogh Live'. De avond werd gevuld met live optredens van Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie, Dawn Brothers en Los Paja Brava. De avond begon rustig. Vanwege de regen stonden er niet veel mensen aan de staantafels. De mensen bleven veilig achteraan onder de overkapping zitten. Daardoor oogde het rustig. Naarmate de avond voorderde werd het drukker. Mensen kwamen dan ook wat dichter bij het podium staan om te genieten van de bands. 

Deze zondag presenteert De Zomer van Zundert een nieuwe editie van SPULplein, omlijst met theater en muziek. SPULplein is een unieke, sfeervolle markt met kunstzinnige, creatieve makers en kleinschalige aanbieders. De zondagmiddag staat ook lokaal en regionaal talent op het podium, zoals de prijswinnaars van Zundert's Got Talent, een talentenjacht van Jongerenwerk Zundert. Verder speelt Laros & De Jong Beeldmakerij de kindervoorstelling Mis Poes! voor iedereen vanaf 3 jaar in CultuurCentum De Schroef. Op het podium van Van Gogh Live zijn optredens, met in het begin van de middag Glupo De Kollebijne en Daddy to the Rescue. Afsluitend is het podium voor 'Zunderts Fabricaat' en treden lokale bands 2 Hard 2 Handle, Wet Socks en Borderline aan. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief