Logo internetbode.nl/zundert

Demodag Samen Sterk Rijsbergen

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - Op zondag 22 januari laten alle groepen van Samen Sterk Rijsbergen door middel van een demonstratie zien wat ze in huis hebben.

Alle kinderen van Samen Sterk Rijsbergen kunnen op de demodag weer laten zien wat ze voor nieuwe kunstjes ze geleerd hebben in het afgelopen jaar. Er wordt door groepen echt naar deze dag geleefd. Dit jaar is het thema: 'Colour Splash'. De leiding zorgt ervoor dat alle kinderen er klaar voor zijn met onder andere mooie kleding en muziek, zodat de dag iets extra speciaals krijgt.

Zo komen alle dans-, spring-, turn-, en gymgroepen aan bod. Ook zal er als slot een demonstratie gegeven worden op ons nieuwe toestel, de airtrack!

De demodag wordt gehouden in Sporthal 't Trefpunt in Rijsbergen. De zaal gaat open vanaf 14.45 uur en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Kaartjes zijn aan de deur te koop.

Wilt u kennis maken met gymmen, dansen, turnen of springen? Kom dan kijken op 22 januari!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432896290935-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief