Winst VV Stan van Eekelen

ZUNDERT- Winst voor Stan van Eekelen in een doelpuntrijke wedstrijd.

Vol energie begon Stan van Eekelen aan de wedstrijd tegen Buitenlust. Meteen werd de aanval gekozen en deze druk zorgde er al snel voor dat een speler van Buitenlust de bal in eigen goal schoot. Roy Martens zorgde al snel voor nog een treffer, helaas werd deze afgefloten. Maar tien minuten later was er een identieke aanval en deze telde wel. Stan van Eekelen had de smaak te pakken en Alex van Oijen scoorde de 0-3. Gekscherend werd er geroepen dat deze voorsprong niet genoeg was om de winst zeker te stellen. Nog voor de rust werd de 1-3 gemaakt.

In de tweede helft had Stan van Eekelen meer mooeite met het maken van doelpunten. Dit terwijl Buitenlust veelvuldig de aanval zocht en de 2-3 binnen tikte. Zou de winst Stan van Eekelen dan toch nog ontglippen. Tien minuten voor het eindsignaal werd het verschil weer groter door een doelpunt van Ton Huijbregts en vlak voor eind werd de eindstand bepaald door een goal van Robert-Jan Nelemans.

Zondag 3 december wordt Stan van Eekelen-Heira 3 gespeeld. Om 9.15 uur aanwezig bij café Neefs.