Seizoen Moerse Boys gaat weer van start

Sport en vereniging

ZUNDERT - Het is weer zover: Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. De voorbereidingen zijn achter de schermen al enkele weken (lees maanden) aan de gang en de selectie is afgelopen zondag alweer gestart met de trainingen.

Ons vlaggenschip gaat proberen om in de tweede klasse een rol van betekenis te gaan spelen. Het afgelopen weekend hebben we met z'n allen kunnen genieten van onze "Oranje Leeuwinnen" en bij het schrijven van dit artikel staat de tv op de huldiging van het Nederlands Damesteam, wat een prachtig feest. En weet je wat zo mooi is?? Ook bij Moerse Boys spelen de meiden en de dames in het Oranje. Als je daar bij wil horen kun in elke leeftijd terecht want er is in elke leeftijdscategorie wel een plaatsje te vinden. Heb geen schrik en als je nog twijfelt is het altijd mogelijk om een paar proeftrainingen mee te maken. Ook bij de jongens en mannen is er altijd wel een plekje te vinden. Als je eerst eens wil komen kijken naar onze mooie vereniging is het jeugdtoernooi van 25, 26 en 27 augustus hiervoor een hele mooie gelegenheid. Het programma is terug te vinden op onze website: www.moerseboys.nl. Kom gerust eens langs en maak een praatje met iemand van de jeugdcommissie of met een van de leiders/trainers.

Sandraudiga

Vanaf vrijdag 18 augustus word het Sandraudiga toernooi gespeeld bij vv Moerse Boys op sportpark de Akkermolen. Een mooie gelegenheid om alle zusterverenigingen binnen de gemeentegrenzen aan het werk te zien. Het volledige programma is te vinden op de website onder de voorbereidingen van de selectie.

Jeugdtoernooi

Zoals eerder vermeld word er van 25 t/m 27 augustus ons jeugdtoernooi gespeeld. In alle leeftijdscategorieën zijn er wedstrijden te spelen en meestal is dit voor de meeste spelers de eerste serieuze test voor aanvang van het nieuwe seizoen. De trainingen starten ook voor alle jeugd in de week voorafgaand aan het toernooi vanaf maandag. Houd voor alle verdere info de website in de gaten.

Jeugdkader

Als er mensen zijn die het leuk vinden zich op een of andere manier verdienstelijk te maken bij onze jeugdafdeling kunnen zij zich altijd melden bij de technische commissie of bij de jeugdcommissie. We kunnen altijd wel een paar extra mensen gebruiken als leider/trainer of begeleider. Leuk om te doen en je komt er die lange saaie winteravonden of zaterdagen iets makkelijker mee door. Kom je ook eens uit je luie stoel en geloof me maar; Het is echt een genot om eens met wat anders bezig te zijn dan met dat gestress over je werk, je hypotheek of wat dan ook. Kom gewoon eens mee naar de training vanaf 21 augustus of meld je eerder bij een van de commissies. Als je mee wilt maken wat er allemaal gebeurt binnen de jeugdafdeling en heb je interesse: op 21 augustus is de eerste jeugdkadervergadering. Info hierover kun je inwinnen via de jeugdcommissie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief