Presentje voor leden St.Vakantie Voor Iedereen
Reisverslag van Nederland.
Reisverslag van Nederland. (Foto: )

Presentje voor leden St.Vakantie Voor Iedereen

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - De laatste tijd zijn er veel activiteiten niet door kunnen gaan voor onze leden, vanwege het Coronavirus. Ook nieuwe activiteiten voor onze leden zitten nog eventjes niet in de planning. Vandaar dat het bestuur de leden wilt laten weten dat ze nog niet vergeten zijn.


Zo gauw het voldoende veilig is om iets te organiseren gaan we dat zeker weer doen. Tot die tijd willen we onze leden verrassen met een boek over Nederland. Dit boek is geschreven door Marlou Jacobs uit Rijsbergen en haar vriend Godfried van Loo. Zij hebben een reisverslag gemaakt van hun rondreis door Nederland en daarbij niet alledaagse plekken bezocht. Het boek geeft een goede indruk van hoe mooi het is in Nederland aan de hand van mooie foto’s, en geeft een goede beschrijving van de achtergrond van bepaalde gebieden. Er staan fiets- en wandelroutes in beschreven en zorgvuldig geselecteerde overnachtingstips. Kortom een mooi boek om Nederland nog beter te leren kennen. Bovendien is het leuk om een boek cadeau te geven, dat geschreven is door iemand die zelf afkomstig is uit Rijsbergen. Het boek is afgelopen week rondgedeeld en we hopen dan ook dat onze leden hier goed van kunnen genieten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>