Buurtschap Veldstraat houdt Boerendart Drive
Boerendartroos.
Boerendartroos. (Foto: Ton vd Berg)

Buurtschap Veldstraat houdt Boerendart Drive

  Sport en Vereniging

ZUNDERT - Al 17 jaar organiseert buurtschap Veldstraat een Boerendart toernooi. Dit evenement vond altijd plaats op de eerste zondag van juli. Dit jaar was dat helaas niet mogelijk.


Begrijpelijk omdat er vele honderden deelnemers, bezoekers en vrijwilligers bij elkaar werden gebracht op één terrein. Maar wel erg jammer. Niet alleen voor het organiserende buurtschap maar ook voor alle vaste fanatieke deelnemers die ieder jaar klaar staan om de strijd en gezelligheid met elkaar aan te gaan. Met veel enthousiasme kunnen wij melden dat we dit jaar toch nog een boerendart kunnen organiseren op zaterdag 26 september! Dit alles natuurlijk op een veilige en verantwoorde manier met in acht name van de RIVM richtlijnen. De wedstrijden worden op verschillende locaties, op fietsafstand van elkaar, in Zundert gegooid waardoor er dus nooit te veel mensen tegelijk bij elkaar zullen zijn. De wedstrijden worden gewoon in teams van 3 tegen andere teams gespeeld waarna je jezelf naar de volgende locatie kan verplaatsen voor de volgende ronde. De dag begint om 12.30 uur en zal tot ongeveer 19.00 uur duren. Opgeven kan nog via boerendart@veldstraat.nl of bij Yoran Nuyts, tel. 06 31929440.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/zundert&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>