Erwin Vermeeren winnaar Kwinkslag Tourpoule 2020
<p>Uitreiking namens Wielerdorp Rijsbergen Wilfried van den Bemd aan winnaar Erwin Vermeeren.</p>

Uitreiking namens Wielerdorp Rijsbergen Wilfried van den Bemd aan winnaar Erwin Vermeeren.

(Foto: WielerDorp Rijsbergen)

Erwin Vermeeren winnaar Kwinkslag Tourpoule 2020

  Sport en Vereniging

RIJSBERGEN - De Ronde van Frankrijk zit er helaas alweer een paar weken op, wat hebben we 3 weken genoten van een geweldige competitie!


We hoeven ons gelukkig niet te vervelen, want alle eendaags koersen die zich in rap tempo dagelijks voorbij komen en de Giro D’Italia die deze week is gestart. Tadej Pogacar won de 107e Ronde van Frankrijk voor Primoz Roglic en Richie Porte. Het was de meest meeslepende Tour in jaren, wie had de ontknoping tot op de één na laatste dag zien aankomen? Vergeet Greg LeMond en Laurent Fignon en de acht seconden in 1989. Op La Planche des Belles Filles is een nieuw koningsdrama geschreven in de afsluitende tijdrit van de Tour de France. De 21-jarige Sloveen Pogacar versloeg in een rechtsreeks duel zijn oudere landgenoot Roglic, wint de tijdrit en ging er op het laatste moment met de eindzege vandoor.

In het Kwinkslag peloton is de gele trui dit jaar naar Erwin Vermeeren gegaan met zijn team: ‘’De Godenzonen’’ met 554 punten. Hij volgt hiermee de winnaar van 2019 Barry van Hooijdonk op.

De top tien: 1. Erwin Vermeeren; 2. Frank van Hoesel; 3. Richard Martens; 4. Andre Peemen; 5. Team Hubo Helpt; 6. Ronald Klapwijk; 7. Stan Ackermans; 8. Ton Voesenek; 9. Robert Reuvers; 10. Hubo Piet Oomen.

Rabobank ClubSupport

Vanaf deze week is de Rabobank Clubsupport gestart. Ook Stichting Wielerdorp Rijsbergen doet mee aan dit fantastische initiatief. Zeker in deze onzekere tijden, zijn alle verenigingen en stichtingen blij met financiële steun. Met uw stem voor ons, ondersteunt u ons doel; We proberen het fietsen te stimuleren van jong tot oud. En organiseren tal van activiteiten die te maken hebben met fietsen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715857990&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/zundert&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;