De drukbezochte Hollandse Middag.
De drukbezochte Hollandse Middag. Foto: Erwin Martens

Fancy Fair Feestweekend, de 85e editie

Sport en vereniging

RIJSBERGEN - Nog maar 1,5 week en het feestweekend gaat weer van start! Het Fancy Fair Feestweekend wordt zaterdag 1 oktober geopend met de jaarlijkse truckersrit.

De organisatie heeft vele vrachtwagenchauffeurs uit de regio bereid gevonden om mensen met een beperking een leuke dag te bezorgen. Voor de mensen met een beperking is het elk jaar een groot feest om mee te mogen rijden in een van de vrachtwagens. Vanuit het startpunt bij de Koutershof wordt vanaf 13.30 uur, in een lange stoet een tocht van 45 kilometer, door de hele gemeente Zundert gereden. De organisatie krijgt hierbij medewerking van Stichting Vakantie voor Iedereen. Na de truckersrit is DJ Arjan van Bergen in de tent te vinden voor een lekker stukje muziek. Zaterdagavond vindt ook het traditionele tentfeest plaats. De muzikale klanken worden dit jaar verzorgd door DJ Gijs, DJ Jarno en Dansado & de Feestmeester. Toegang vanaf 16 jaar, en dit jaar een gratis entree. 

Zondag is de welbekende Hollandse Middag. Uiteraard zullen dan weer vele Hollandse meezingers door de feesttent klinken. Vanaf 14.00 uur zijn er optredens van Jeffrey Heesen, Peter Beense, Raymond Hermans, Stef Ekkel. Daarnaast zal ons enthousiaste warming up DJ en Animatieteam DJ Gijs & DJ Matthijs ook weer aanwezig zijn. Alle leeftijden zijn welkom. Ook voor de kinderen is er namelijk genoeg te beleven in en rondom de grote feesttent achter de Koutershof. In de grote zaal van de Koutershof staat op zondagmiddag onder andere een luchtkussen. Ook kunnen er diverse oud-Hollandse kinderspelletjes worden gespeeld. De opbrengst van het Fancy Fair Feestweekend gaat volledig naar diverse Rijsbergse goede doelen. Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste helpers, verkeersregelaars en hulp voor het opbouwen van de tent. Surf voor meer informatie naar www.fffeestweekend.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief