Prijswinnaars van de Eindejaarsactie.
Prijswinnaars van de Eindejaarsactie.

Succesvolle eindejaarsactie Zundertse winkeliersvereniging

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

ZUNDERT - Zoals elk jaar, was er ook dit jaar weer een succesvolle eindejaarsactie van de Zundertse winkeliersvereniging; Winkelen in Zundert.

Afgelopen woensdag werden in restaurant Bij De Nonnen waardecheques uitgedeeld aan de prijswinnaars ter hoogte van respectievelijk 50 euro, 100 euro, 250 euro en 450 euro. Cecil Vermeiren was de winnaar van de hoofdprijs, een waardecheque van 450 euro. Nikki Martens, Patricia Machielsen, Karen van Gils en Catharina Meester werden ieder verblijd met een waardecheque van 250 euro. Voor J. van Hees, Laura Dekkers, Greet Rombouts, Marian Smits, Jessica Nouws en Tineke van den Beemd lag een waardecheque van 100 euro klaar. Waardecheques van 50 euro ten slotte werden gewonnen door Annie Slootmans, Peter Schijfs, Frans Balemans, Lilian Jansen, Ina Braspenning, Bas Herrijgers, Kasper Mulders, Ad Veth, Corrie Foesenek- Vissers en Dominique van den Bosch.
Namens de Zundertse winkeliersvereniging, Winkelen in Zundert, danken wij iedereen voor hun deelname en ook dit jaar zal de actie weer gehouden worden in de december periode. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief