Bakker Wouter Vroonland met zijn ambachtelijke aardbeienvlaai.
Bakker Wouter Vroonland met zijn ambachtelijke aardbeienvlaai. Foto: Annuska Barentsen

Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

Door: Redactie Algemeen

YERSEKE - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

De Bode blikt tevreden terug op een geslaagde Moederdagactie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode namelijk gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. En daar werd massaal gebruik van gemaakt.
Ook Vriendin Connie haalde een taartje op. Zij ging naar bakkerij Vroonland in Yerseke (foto). “Een heel leuke actie. Zoiets soortgelijks mogen jullie bij Vaderdag ook wel doen. Taartje was heerlijk”, laat Connie weten. Ze hoopt dat er in de toekomst nog meer van dit soort leuke acties komen voor Vrienden van de Bode. “Dit mogen jullie vaker doen”, zegt Connie.

Vrienden van de Bode

Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode! Want met Vrienden van de Bode ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief