Afbeelding

Feestelijk diner voor klanten Voedselbank dankzij rotary

Door: Redactie Algemeen

GOES - Bij de Goederenloods Goes genoten 100 klanten van Voedselbank de Bevelanden, 70 volwassenen en 30 kinderen, donderdag van een feestelijk diner. Rotary clubs Goes de Bevelanden en Goes-Reimerswaal organiseerden dit diner in samenwerking met de Voedselbank. 

De voorbereidingen en organisatie werden volledig door de Rotary-leden verzorgd, terwijl de Goederenloods de locatie beschikbaar stelde en het personeel een smakelijk 3-gangen diner bereidde. Na een hartelijk welkom door Rim Posthumus van Rotary Goes de Bevelanden en Dorith van Ewijk, voorzitter van de Voedselbank, serveerden leden van de Rotary professioneel het diner uit. Alle aanwezigen hebben genoten. Tijdens het diner werden de gasten, in het bijzonder de kinderen, vermaakt door goochelaar John en ballonnenvouwster Robin. Goochelaar John gaf iedereen het bekende gevoel: ‘hoe doet hij dit, ik sta er met mijn neus bovenop en zie het niet’. Robin maakte van kleurige ballonnen de prachtigste figuren als hondjes, bloemen en zwaarden.

Mooie en verbindende avond

Dankzij bijdragen van Lamb Weston, Zeeuws Vis en Vlees Huys en Maal Alshaam Bazar werd het diner mogelijk gemaakt. De avond eindigde met voldane en ontspannen gasten, waardoor het een mooie en verbindende avond was.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief