Afbeelding
Foto: Archief

Bestuurder brommer (22) krijgt vier bekeuringen in één keer

Door: Ruud Smolders Algemeen

ROOSENDAAL - Een motoragent stond op de Kade in Roosendaal te wachten voor het spoor. Het licht stond nog op rood, maar toch reed de bestuurder van een brommer al door. De motoragent wachtte tot het rode licht gedoofd was en ging achter de brommer aan.

De agent gaf de bestuurder een stopteken, maar daar voldeed de man niet aan. Even later kon de motoragent de weg blokkeren en moest de brommerrijder wel stoppen. De papieren van de bestuurder werden gevraagd. De man, een 22-jarige inwoner van Roosendaal, bleek geen rijbewijs te hebben. Ook zei de man dat hij geen identiteitsbewijs bij zich had.

De brommer stond niet op naam van de bestuurder, dus zowel de bestuurder als de brommer zijn meegenomen naar het bureau. Daar heeft de Roosendaler een verklaring afgelegd. 

Vier bekeuringen

De man is naar huis gestuurd met vier bekeuringen op zak. Eén voor het rijden door het rode licht, één voor het negeren van een stopteken, één voor het niet hebben van een rijbewijs en één voor het niet tonen van het identiteitsbewijs. De brommer staat nog op het bureau. Die wordt onderzocht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief