Afbeelding

Kunstgrasveld bij NSV Nispen later opgeleverd; Dorpentoernooi opgepakt door Cluzona

Door: Remko Vermunt Algemeen

NISPEN - Wanneer werd bekend dat de planning rondom het aanleggen van het kunstgrasveld bij NSV Nispen niet gehaald zou worden, en wat is de precieze reden dat de planning niet gehaald is? Dat wil Eric de Regt weten van het college van burgemeester en wethouders van Roosendaal. 

Onlangs werd bekend dat de geplande datum van oplevering van het kunstgrasveld bij voetbalvereniging NSV uit Nispen niet gehaald kon worden. Het geplande dorpentoernooi dat op dit veld gespeeld zou worden, werd dan ook geannuleerd. “Gelukkig kon worden uitgeweken naar de velden van het Wouwse Cluzona”, stelt De Regt.

Maar, door de vertraging rondom de aanleg van het kunstgrasveld, kan ook de feestelijke ingebruikname van het nieuwe veld (nog) niet doorgaan en dat is een streep door de rekening in het kader van de viering van het 100-jarig bestaan van de club. “Hoe en wanneer is de communicatie verlopen met de vereniging over het niet halen van de planning? De 18e augustus zou het toernooi nog doorgaan, een dag later wordt het alsnog geannuleerd”, stelt De Regt.

Hij wil dan ook weten wie er eindverantwoordelijk is over het behalen van de planning. Daarnaast wil De Regt weten of NSV een financiële bijdrage kan verwachten voor de baromzet die nu gemist wordt, vanwege het niet door kunnen gaan van het dorpentoernooi. “Wanneer wordt het veld alsnog speelklaar opgeleverd?”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief