Afbeelding
Foto: Christian Traets

Wijnliefhebbers opgelet: Tullepetaonestad heeft nu z’n eigen wijn

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Onder het toeziend oog van de gehele boerenraad is donderdagmiddag een nieuwe wijn gepresenteerd: Chateau Tullepetaon. Een wijn die ‘van goej uize’ komt en dat past dus mooi in het motto van dit jaar!

Precies om 14.11 op de elfde van de elfde mocht Jacqo van Gastel, voorzitter van Stichting Carnaval Roosendaal, de eerste flessen in ontvangst nemen. Dat gebeurde bij het onlangs geopende ‘Waain’ aan de Vijfhuizenberg. “Het is een kwaliteitswijn die goed past bij het motto van dit jaar. Het is tevens een uniek product wat in beperkte oplage eenmalig wordt uitgebracht”, aldus Van Gastel. 

Het gaat om een rode wijn én een witte wijn die te bestellen zijn via de website van Stichting Carnaval Roosendaal. De flessen zijn voorzien van een uniek ontworpen etiket door Leon Vermunt. “De flessen kosten 9,99 euro per stuk en 19,98 voor twee flessen (wit en rood) in een luxe geschenkverpakking.” De flessen kunnen op zaterdag 27 november afgehaald worden. Vanaf 12 flessen wordt het gratis thuisbezorgd.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief