Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Gemeente Roosendaal reageert op ophef Wouwbaan: ‘Menselijke fout’

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Nadat er hevige ophef ontstaan is over de plotselinge afsluiting van de Wouwbaan, reageert de gemeente Roosendaal. In een verklaring laten ze weten dat er sprake is van een menselijke fout.

De VLP stelde woensdag vragen aan de gemeente over het gebrek aan communicatie. Vanaf dinsdag ontstond er namelijk veel ophef over de plotselinge afsluiting van de Wouwbaan, die een maand lang niet gebruikt kan worden door al het wegverkeer, inclusief fietsers. “De mensen, de bewoners, weten van niets en zijn heel boos,” lieten zij weten.

De volgende dag reageert de gemeente: “Deze woensdag is er, terecht, ophef ontstaan over de afsluiting van de Wouwbaan. Door een menselijke fout zijn inwoners te laat op de hoogte gebracht van het afsluiten van de straat met alle gevolgen van dien.” In hetzelfde bericht laten ze weten dat omwonenden en inwoners van Wouw een brief kunnen verwachten. “Medewerkers van de gemeente Roosendaal gaan vandaag, samen met de uitvoerder, langs bij omwonenden én er wordt een brief verstuurd naar alle inwoners van het dorp Wouw. Gemeente Roosendaal biedt hierin excuses aan voor de ontstane ophef én voor de overlast die inwoners de komende periode mogelijk ondervinden.”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief