Afbeelding
Foto: Politie.nl

17-jarige maaltijdbezorger beroofd en mishandeld

Door: Amy Klaverveld Algemeen

ROOSENDAAL - Een jongen van 17 jaar is gisteravond beroofd toen hij maaltijden aan het bezorgen was. Hij werd door twee mannen van zijn fiets getrokken en is ook mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was woensdagavond op zijn fiets aan het werk toen hij net na 20:00 uur van zijn fiets werd getrokken door twee mannen. Dit gebeurde op de Fortuinstraat. De 17-jarige maaltijdbezorger werd bedreigd, moest geld en goederen afgeven en is mishandeld door het duo. De twee verdachten zijn hierna verdwenen in de richting van het Vrouwenhofpark.

Signalement
Van de twee daders is het signalement bekend. Het zou gaan om twee jongemannen. De eerste verdachte is rond de 1.80 meter lang, heeft een normaal postuur en een donkere huidskleur. Verder droeg hij een zwarte capuchon, een zwart trainingspak en zwarte Nike sneakers. Ook de tweede verdachte was volledig in het zwart gekleed. Hij zou rond de 1.70 meter lang zijn en heeft een normaal postuur en een donkere huidskleur. Een van de mannen zou met een accent hebben gesproken, waarschijnlijk Vlaams of Limburgs.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar deze beroving en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u iets gezien? Of heeft u in de buurt een camera hangen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000. Je kan ook een tipformulier invullen. Vermeld daarbij altijd het zaaknummer 2022325772.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief