Afbeelding
Foto: Politie.nl

Dronken man aangehouden na confrontatie met de politie

Door: Michel Claessens Algemeen


ROOSENDAAL - De politie heeft zaterdagavond een 40-jarige man aangehouden aan de Van Beethovenlaan. De man wordt verdacht van meerdere strafbare feiten, waaronder het trappen van een agent. Vermoedelijk was de man onder invloed van alcohol.

Zaterdag rond 18:05 uur kreeg de politie een melding binnen dat er op de Hoge Burg een man met een mes liep te zwaaien. Terwijl de politie onderweg was, ging de verdachte een woning binnen en kwam vervolgens zonder mes weer naar buiten. De verdachte liep richting de Van Beethovenlaan, waar de ter plaatse gekomen agenten hem aanspraken. 

Agent beledigen

De agenten vroegen de man om zijn identiteitsbewijs en fouilleerden hem. Hij kon echter geen identiteitsbewijs laten zien en was vermoedelijk onder invloed van alcohol. Toen de man ook nog een van de agenten beledigde, werd hij aangehouden. 

Agent tegen hoofd trappen

Op weg naar het politiecellencomplex was het weer raak toen de verdachte een van de agenten tegen zijn hoofd trapte. De agenten hebben aangifte gedaan. De verdachte is vastgezet voor verhoor.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief