uitgestalde kleding
uitgestalde kleding Foto: T.Wijnman

Kledinginzameling

zaterdag 8 oktober 2022 9:00 t/m 13:00

Zaterdag 22 oktober wordt er in het gebouw van de Evangelische Gemeenschap Roosendaal ‘De Levensschool’ aan de Benedendonk 1 in Roosendaal, van 10.00 tot 16.00 uur de halfjaarlijkse kledingbeurs gehouden. De Evangelische Gemeenschap Roosendaal (EGR) organiseert al tientallen jaren de kledingbeurs in de Levensschool. Vele vrijwilligers zetten zich hiervoor in. De opbrengst gaat deels naar stichting ’t Fort, die in het gebouw van de EGR kinderen van de basisschool buiten schooltijd opvangt en begeleidt. Het andere deel wordt beschikbaar gesteld aan Speelgoedbank Heppie, eveneens gevestigd in het gebouw van de EGR aan de Benedendonk 1 in Roosendaal. Overgebleven kleding gaat dezelfde dag nog naar een hulporganisatie die het verder verspreidt aan hulpbehoevenden. De komende weken kan goede en bruikbare kleding ingeleverd worden op: Zaterdagen 8 en 15 oktober, van 09.00 tot 13.00 uur, donderdag 20 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag 21 oktober, van 10.00 tot 15.00 uur.