Een dansend koppel in dansschool de Bra
Een dansend koppel in dansschool de Bra Foto: Marieke de Bra

Expositie over zoektocht naar de liefde

woensdag 17 augustus 13:30 - 17:00

Marieke de Bra neemt u in haar tentoonstelling mee in haar zoektocht naar de liefde. Deze zoektocht begon in de dansschool van haar ouders: Dancemasters De Bra. Het Tongerlohuys biedt Marieke de kans haar zoektocht naar liefde af te ronden en te presenteren op de plaats waar deze ooit begon, haar geboortestad Roosendaal.
Een onderdeel van de tentoonstelling zijn twee fotoseries: Mannen met potentie en De laatste dans. De fotoseries geven u een inkijkje in de verschillende fases die Marieke in dit proces heeft doorlopen. U ziet in de fotoseries dat de ene generatie naar een partner zocht in de dansschool, en de andere generatie doet dat op een andere manier, bijvoorbeeld via het internet of Tinder.
Elk werk gaat op zijn eigen manier over de verbinding met een ander én over de verbinding met uzelf. Want liefde vinden, hoe doet u dat?
Stap binnen bij het Tongerlohuys en het voelt alsof u op de dansvloer van Dansschool de Bra staat, waar vroeger de liefde werd gevonden. De tentoonstelling is tot 28 augustus 2022 te zien.

Locatie