‘Vergeet niet te Buurten’

dinsdag 28 februari 2023 10:00 t/m 12:00

Alzheimer Café Roosendaal wil u graag uitnodigen voor een kleinschalige bijeenkomst bij u in de buurt. In een klein gezelschap, praten over allerlei zaken die met het geheugen te maken hebben, bespreken waar u tegenaan loopt, tips krijgen hoe hiermee om te gaan en lotgenoten ontmoeten. Wij kunnen u ook wegwijs maken in het aanbod van hulp en ondersteuning in de regio. Bent u iemand of zorgt u voor iemand met geheugenproblemen, u bent van harte welkom! Ervaar dat u er niet alleen voor staat. De koffie of thee staat klaar om U welkom te heten. Dinsdag 28 februari van 10.00-12.00 uur, Multifunctioneel centrum de Geerhoek, Kloosterstraat 19b, 4724 EE Wouw. Meer info: alzheimercafe.Roosendaal@alzheimervrijwilligers.nl

Locatie