Math with Menno Lagerwey
Math with Menno Lagerwey Foto: De Kring Roosendaal

YouTube-docent Menno komt naar De Kring Roosendaal!

zaterdag 20 april 2024 17:00

Menno Lagerwey is de bekendste wiskundeleraar van Nederland. Op zijn YouTube-kanaal Math with Menno vind je meer dan 1400 uitlegvideo’s over wiskunde voor de middelbare school. Zijn kanaal heeft meer dan 130.000 abonnees en maandelijks worden zijn video’s ruim 1,5 miljoen keer bekeken. Na succesvolle voorstellingen in Theater Orpheus te Apeldoorn gaat Menno dit jaar wiskunde examentrainingen geven in theaters door heel Nederland, waaronder De Kring Roosendaal. De examentraining is voor jongeren tussen de 16 en 19 jaar voor 5 HAVO en 6 VWO (wiskunde A en B). Gegarandeerd succes voor een dikke voldoende! Tijdens zo’n training bespreekt Menno in 1,5 uur de belangrijkste en ingewikkeldste onderdelen van het examenprogramma. Verder wordt er geoefend met veel voorkomende opgaven en is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Na de training weten leerlingen wat ze op het examen kunnen verwachten en hoe ze lastige opgaven kunnen oplossen. Laat het examen maar komen! De trainingen zijn gepland in de middenzaal van De Kring op zaterdag 20 april 2024 om 17:00 uur en om 19:30 uur. Het aantal plaatsen is beperkt. De kaartverkoop start vrijdag 8 december om 10.00 uur via de website van De Kring Roosendaal: www.dekringroosendaal.nl.

Locatie