Afbeelding
Foto: pixabay

Workshop ‘Omgaan met verbale agressie’

dinsdag 23 april 2024 13:30 tot 16:00

Verbale agressie is wanneer je aangevallen wordt met taal, die gepaard gaat met boosheid. Voorbeelden zijn uitschelden, schreeuwen of heel fel in discussie gaan. Ook discriminerende opmerkingen kunnen hieronder vallen. De toon is doorgaans heel scherp en de lichaamstaal kan de agressie nog nadrukkelijker maken. Het reageren op dergelijke agressieve uitingen kan worden bemoeilijkt omdat de agressie invloed heeft op onze lichaamsfuncties zoals denken, spreken en doen. En als je niet weet wat je bij dergelijk gedrag kunt doen, wordt het heel moeilijk om te reageren. In deze workshop krijg je handvaten om met verbale agressie om te gaan. Na het volgen van deze workshop: weet je welke beperkende reacties op kunnen treden bij verbaal geweld en hoe je die kunt beïnvloeden. Ook heb je handvaten gekregen om te reageren. Aanmelden: www.roosendaalvoorelkaar.nl

Locatie