Afbeelding
Foto:

BiebFabriek: Maak je eigen dromenvanger

donderdag 25 april 2024 10:30 tot 12:00

Waar droom jij over als je slaapt? Misschien wel over een heerlijke vakantie of van het winnende doelpunt bij een belangrijke voetbalwedstrijd. Of ben je ‘s ochtends alweer vergeten waar je over hebt gedroomd? Dat kan, want je kunt iedere nacht tot wel zeven dromen hebben waarvan je vaak 90% weer vergeet! Waar je ook over droomt, je dromen zullen alleen maar leuk zijn met een zelfgemaakte dromenvanger! Tijdens deze BiebFabriek ga je creatief aan de slag en maak je je eigen dromenvanger. Deelname is voor iedereen gratis. Wel vooraf aanmelden. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar. Bibliotheek in Roosendaal, Markt 54a. Ga naar www.bibliotheekwb.nl voor meer informatie. Zoek in de agenda op Biebfabriek.

Locatie