Vilt object van Marian Kastelein
Vilt object van Marian Kastelein Foto: Vera Dolstra-Jeukens

Nieuwe expositie in Markant

zondag 28 april 14:00 - 16:30

Deze keer exposeert de Rotterdamse kunstenares Marian Kastelein met Vilten objecten met als thema “de perfecte bol”. Wat perfect is, is voor iedereen anders. Dus heeft ze een serie bolvormige objecten gemaakt en deze steeds op een andere manier bewerkt. De resultaten van deze experimenten vindt u in onze vitrines. Ook de Roosendaalse kunstenaar Leo Breugelmans exposeert zijn schilderijen in de trouwzaal van Markant. Hij heeft onder andere de perfecte bol geschilderd. Maar vindt u dat ook? Andere onderwerpen van zijn werk zijn mensen en dagelijkse dingen. De expositie is elke zondag gratis te bezoeken vanaf 14.00-16.30 uur. Markt 14 in Wouw.

Locatie