Afbeelding

Feenstra Beveiliging: Innovatief Camera Online

Door: Mary van Duuren Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Er is groeiende interesse in alarm- en camerasystemen. Dat merken ze bij Feenstra Beveiliging in Roosendaal, waar men om deze reden altijd op zoek is naar innovatieve producten. Alles wordt wel vooraf goed onderzocht en uitgebreid getest. Met de juiste expertise dragen ze optimaal bij aan de veiligheid en inbraakpreventie bij huizen en bedrijven. Met Camera Online is er weer een nieuwe aanwinst gevonden.

“We hebben voor de particuliere klant veel mogelijkheden te bieden in draadloze systemen”, vertelt Jasper Brinkman, algemeen manager beveiliging bij Feenstra Beveiliging. “Aan de zakelijke markt verkopen we voornamelijk uitgebreide bedrade alarminstallaties.” 

Dit beveiligingsbedrijf heeft speciaal opgeleide monteurs in dienst, die in heel Nederland werkzaam zijn. “Elk systeem heeft een aparte expertise nodig. Wij zorgen dat de juiste vakman wordt ingezet op de juiste plaats, om te installeren en de klant uitleg te geven. Het zijn mensen met vooral passie voor hun vak.”

Trots vertelt hoofd van de marketingafdeling Sharon Graman over hun nieuwste product, Camera Online. “Het is een camerasysteem, waarbij gebruik gemaakt wordt van slimme techniek. De klant kan via een app de instellingen beheren. Bijvoorbeeld wanneer het systeem actief moet zijn of op welke manier notificaties doorgegeven moeten worden.”

Brinkman laat via een opgenomen filmpje zien wat de mogelijkheden zijn. “We kunnen nu voorwerpen van personen laten onderscheiden, zodat de camera alleen dat registreert wat nodig is. Alles wordt veilig opgeslagen via de cloud.”

Brinkman voegt toe dat de camera’s altijd bedraad zijn, deze werken via de kabel zodat geen WiFi nodig is, omdat dit veiliger is.

Techniek verandert dus snel en dat wordt op de voet gevolgd. Nieuwe producten worden vooraf goed onderzocht en uitvoerig getest. “Ook de strategie van Feenstra Beveiliging is duidelijk: Service, techniek en kwaliteit staan voorop, en natuurlijk de zorg voor de klant.”Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief