Afbeelding

Vind jij het goud t.w.v. minimaal 400 euro in de oranje tompouces van Bakkerij Joosen?

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Koningsdag in Roosendaal krijgt een gouden randje bij Bakkerij Pieter Joosen. Deze lokale bakkerij, bekend om haar handgemaakte lekkernijen en warme contact met klanten, organiseert een unieke Koningsdagactie: De verkoop oranje tompouces. Dat is zozeer niet zo spannend, maar van alle tompouces die op deze dag worden verkocht, zijn er twee gevuld met een verborgen schat: een goudbaar van 5 gram t.w.v. minimaal 400 euro! De gelukkige vinders worden dus ‘’schatrijk’’!

“Onze klanten zijn goud waard en met deze ludieke actie willen we hen iets bijzonders teruggeven,” vertelt de eigenaar enthousiast. De zoektocht naar goud zal naar verwachting leiden tot gezellige drukte en spannende gesprekken onder de klanten. “We maken er een feestelijke competitie van,” voegt hij eraan toe.

Op Koningsdag kunnen liefhebbers vanaf 07:30 tot 13:30 uur bij ons terecht voor deze oranje tompoucen. Bakkerij Pieter Joosen stelt geen limiet op het aantal aankopen, je kunt er 1 los kopen maar bijvoorbeeld ook per 4 stuks verpakt. Vind je de gouden tompouce? Dan heb je de keuze: omruilen voor €400 cash of de dagwaarde ontvangen bij een goudsmid!

De bakkerij staat bekend om haar exclusieve Burgerhoutse recepten en heeft voor Koningsdag extra medewerkers ingeschakeld om de verwachte toeloop te kunnen bedienen. De eerlijkheid van de actie is gegarandeerd; niemand weet waar de gouden tompoucen zich bevinden.

“Het is de eerste keer dat we een dergelijke actie houden, maar we zijn vol vertrouwen dat het een succes wordt,” zegt de bakker met een glimlach. Naast de gouden actie zijn er ook speciale weekendaanbiedingen voor de ‘’tompoucekopers’’, maar die worden pas in de bakkerij zelf onthuld.

Zo combineert Bakkerij Pieter Joosen traditie met innovatie en gemeenschapsgevoel, waardoor deze Koningsdag voor Roosendaal en zeker voor twee gelukkigen, onvergetelijk zal zijn.

Bakkerij Joosen
Sint Josephstraat 1, Roosendaal
Telefoon: 0165 564 882
www.broodjeroosendaal.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief