De koorleden en muzikale begeleiding van Close Up.
De koorleden en muzikale begeleiding van Close Up. Foto: Close Up

Optreden Close Up tijdens CuMa

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Evenals voorgaande jaren zal Stichting ROOS in 2019 de Culturele Manifestatie in en rondom Schouwburg De Kring organiseren en wel op zondag 31 maart.

Het evenement presenteert het beste dat Roosendaal te bieden heeft op cultureel gebied en daar mag Close Up uiteraard niet bij ontbreken. Close Up zal optreden in de kleine zaal van de Kring van 16.15 t/m 16.35 uur. Ook zullen wij deze dag aanwezig zijn met een kraampje, waarbij je nader kennis met ons kunt maken.
Sinds de zomer van 2018 wordt het koor gedirigeerd door Herma Martens en pianiste Eline Vooijs. Tijdens de CuMa zullen we enkele nieuwe liedjes ten gehore brengen, zoals muziek uit bekende Disney films en Cats.

Open repetitie
Als je zelf graag wilt zingen, dan ben je van harte welkom bij Close Up. We zoeken vooral mannen, maar iedereen is welkom. Op 12 april organiseren we een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur, waarbij je kunt kijken of zingen in een koor iets voor je is. Entree is geheel gratis. We repeteren in buurthuis de Wieken, Gezellelaan 45, 4707 CC Roosendaal.


Info
Meer weten over ons koor is te vinden via onze website: www.closeuproosendaal.nl en onze social media kanalen (Facebook en Instagram).Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief