Actie foto uit 2019.
Actie foto uit 2019. Foto: Jasper Constandse

Scouting Sint Jan kan weer een Fun Run organiseren

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ga jij de uitdaging aan? Yeah! We mogen weer! Na onze eerste editie in het jaar 2019 kon helaas onze Fun Run in 2020 en 2021 niet doorgaan vanwege Corona! Op zaterdag 11 juni organiseert Scouting Sint Jan uit Roosendaal weer een te gekke Fun Run in Roosendaal!

Scouting St. Jan is opgericht in Roosendaal in 1944. Sinds 1969 zijn wij gehuisvest aan de Visdonkseweg 1a te Roosendaal van waaruit wij onze activiteiten ontplooien. Een ideale locatie, want onze poort grenst letterlijk aan het Visdonkse bos! Ideaal dus om rondom ons Hoofd Kwartier (HK) een te gekke Fun Run te organiseren voor jong en oud!

Parcours

Op een uitdagend parcours van 6 km staan minstens 15 unieke Fun activiteiten op je te wachten. Deze fantastische Fun Run is zowel wandelend als hardlopend af te leggen. De Fun Run wordt georganiseerd door onze eigen leiding met behulp van onze leden.

De Fun Run is voor onze Scouting groep een mooie aangelegenheid om onze Scouting in het zonnetje te zetten! Organisator Gijs Bogers kijkt uit naar het evenement, samen met andere enthousiaste vrijwilligers is dit een fantastisch evenement om voor onze scouting groep te organiseren. Van het bedrag wat we ophalen kunnen we goed gebruiken voor ons HK, voor onze leden, voor materialen en voor onze kampen. Zorg dat je dit niet mist! Iedereen kan meedoen, het gaat om de Fun!

Aanmelden

Graag zien we je aan de startstreep van onze Fun Run 2022 Aanmelden kan via www.actie-scoutingstjan.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief