Speltakken van Scouting st.Jan
Speltakken van Scouting st.Jan Foto: Scouting St.Jan Roosendaal

Scouting Sint Jan Roosendaal opent haar deuren voor jong en oud

Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Scouting st.Jan Roosendaal staat voor uitdaging, ontwikkeling en vriendschap. Scouting is actief, buiten, afwisselend en vooral heel veel plezier maken met elkaar!

Scouting st.Jan bestaat volgend jaar alweer 80 jaar en biedt iedere zaterdag aan ruim 100 enthousiaste kinderen een tof scoutingprogramma aan.

Open dag

Wil jij ook eens ervaren hoe enorm leuk scouting is? Kom dan naar onze open dag! Op zaterdag 25 maart is iedereen die nieuwsgierig is van harte welkom om te ervaren wat scouting nu écht is en hoe leuk het is om iedere zaterdag de gaafste activiteiten te ondernemen met je vrienden en vriendinnen. Van 11:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom aan de Visdonkseweg 1a te Roosendaal, waar onze clubgebouwen direct grenzen aan het prachtige Visdonkse bos! 

 

Er is heel veel te doen! 

De leden mogen uiteraard al hun vrienden en vriendinnen meenemen naar de open dag, zodat ook zij mee kunnen maken wat scouting is en hoe geweldig het is om lid te zijn van Scouting st.Jan. Maar ook voor alle andere belangstellenden zijn de deuren geopend. 

Ken je nog niemand bij Scouting St.Jan, maar wil je ook komen kijken? Dat kan! Kom dan zaterdag 25 maart ook naar onze open dag en speel gezellig mee met jouw leeftijdsgenoten, zo kan je ook even ‘proeven’ van ons fantastische spel- en activiteitenaanbod en alle typische activiteiten die bij scouting horen. Roetsj van de kabelbaan, maak je eigen kaarsen, beleef hoe het is om in een tent te slapen, bak je eigen brood boven het vuur en neem een kijkje in de geschiedenis van Scouting St.Jan. 

Uiteraard kunnen de kinderen die op deze dag ook enthousiast zijn geworden over scouting, na de open dag nog eens vier weken gratis meedraaien!

Enthousiast geworden?

Aanmelden voor onze open dag is niet nodig. Voor vragen over onze open dag, het vier weken gratis proefdraaien en alle andere vragen kunt u mailen naar info@scoutingstjan.nl. En neem ook eens een kijkje op onze eigen Facebook en Instagram pagina en onze site: www.scoutingstjan.nl

Tot zaterdag 25 maart!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief