Buurthuis Keijenburg
Buurthuis Keijenburg Foto: Artibeau Ontwerp

Bestuur Keijenburg zoekt versterking

Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Ben jij die vrijwilliger die hart heeft voor de wijk Burgerhout en Roosendaal in het algemeen? Voel je je thuis in de wijk Burgerhout en wil je hierin iets betekenen? Dan zoeken we jou!

Ons buurthuis huisvest ca 45 verenigingen met een gevarieerd aanbod van activiteiten. Daarnaast ontwikkelt het team haar eigen activiteiten afgestemd op de behoefte van de wijkbewoners zoals (Carnavals) middagen voor kinderen en volwassenen, dansmiddagen, soepuurtjes, Bingo’s,  paasontbijt en kerstdiner voor alleenstaanden etc. Keijenburg is een levendig buurthuis. Als buurthuis vervullen wij een centrumfunctie voor vele sociaal culturele activiteiten in de wijk, maar ook voor vele Roosendalers elders uit de stad en de dorpen. Iedereen is welkom! Wij komen dan ook graag in contact met een (aankomend) bestuurslid die bereid is tijd te maken om het bestuur te komen versterken. Wij vragen van de kandidaat dat hij/zij: beschikt over organisatorische kwaliteiten; iemand is die zijn mening en inbreng geeft; sociaal vaardig is; digitaal vaardig is; interesse in subsidies en fondsenwerving is een pre; bekend is met Roosendaal en bij voorkeur met de wijk Burgerhout.

Als je interesse hebt en je wilt met ons aan de slag laat het ons dan weten en solliciteer via onze secretaris Hilja van Eekelen, hilja@buurthuiskeijenburg.nl.

Belangstelling? Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Wilbert Brouwers, voorzitter, wilbertenmiranda@kpnmail.nl (06-2203827); Hilja van Eekelen, secretaris, hilja@buurthuiskeijenburg.nl

Een eerste kennismaking vooraf behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Kijk ook eens op www.buurthuiskeijenburg.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief