Afbeelding
Foto: Tom van der Put

35-jarige man uit Oudenbosch overleden na ongeval met vrachtwagen A58

Door: Bregje Kop Politie

RUCPHEN - Een 35-jarige man uit Oudenbosch is dinsdagochtend overleden na een aanrijding op de A58 ter hoogte van Rucphen. De personenauto reed in de richting van Breda en is door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen gereden.

Het ongeval vond omstreeks 03.50 uur plaats. Om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is hoopt de politie te kunnen spreken met een vrachtwagenchauffeur die het ongeval (mogelijk) heeft zien gebeuren. Hij heeft de chauffeur van de betrokken vrachtwagen erop geattendeerd dat hij een aanrijding had gehad. Het enige dat bekend is over deze getuige, is dat hij Engels sprak tegen de betrokken chauffeur. 

Van de bij de aanrijding betrokken vrachtwagenchauffeur is een blaastest afgenomen. Hij bleek niet gedronken te hebben. Deze chauffeur is mee naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken het ongeval. Op dit moment is op de snelweg A58 een rijstrook afgesloten voor dit onderzoek. Dit gaat zeker nog enkele uren in beslag nemen. De ochtendspits zal hier hinder van ondervinden.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief