Afbeelding
Foto: Perry Roovers
UPDATE

Auto rijdt tegen boom en komt 200 meter verderop tot stilstand op fietspad

Door: Eveline Jansen Politie

SPRUNDEL- Bij een ongeval aan de Bredasebaan is zaterdagavond een man gewond geraakt toen hij met zijn auto door nog onbekende oorzaak tegen een boom reed. Vervolgens kwam de auto 200 meter verderop, op het fietspad, tot stilstand. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 22.50 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval met letsel aan de Bredasebaan. Hier was, door nog onbekende oorzaak, een man met zijn auto tegen een boom gereden. Hierna kwam de auto 200 meter verderop tot stilstand op het fietspad. Er waren meerdere eenheden van de brandweer nodig om de man uit zijn auto te bevrijden. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie verricht verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf. 

Update zondagmorgen 11.00 uur

De identiteit van de man is bekend. Het betreft een 26-jarige Roemeen. Een arts heeft in het ziekenhuis bloed afgenomen omdat hij vermoedelijk onder invloed was van alcohol en drugs. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief