Afbeelding
Foto: Will Rombouts

Scholieren genieten van sportdag jubileumjaar Gemeente Steenbergen

Door: Addo Sprangers Algemeen

KRUISLAND - Een mooi moment voor alle aanwezige papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en andere fans, maar misschien nog wel mooier voor alle scholieren uit de gemeente Steenbergen zelf: de sportdag die voor hen speciaal werd georganiseerd in het kader van het jubileumjaar van de Gemeente Steenbergen.

Het sportfeest, georganiseerd door een groep vrijwilligers uit het Genootschap van de Meermin, speelde zich af op drie verschillende dagen en was specifiek bedoeld voor zowel de negen basisscholen als voor de leerlingen van ’t Ravelijn. De Gemeente Steenbergen wil ermee aantonen dat zij in ieder geval ook deze maand de sportiefste gemeente van ons land is.

Verschillende locaties

Maandag waren de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen Maria Regina en Kindcentrum Kiezelrijk (voorheen De Nieuwe Veste) aan de beurt. Bij zwembad De Meermin gingen ze met elkaar de strijd aan op het gras én in het water. De leerlingen van ’t Ravelijn waren dinsdag te vinden in en rondom zwembad De Meermin. Alle overige groepen (1 tot en met 6) mochten vandaag hun sportieve kunsten vertonen, gedeeltelijk onder het toeziend oog van wethouder Esther Prent. Dat gebeurde op de locaties van respectievelijk VV Prinsenland aan de Steenbergseweg in Dinteloord, VV Kruisland aan Het Hoogje in Kruisland en VV Steenbergen aan de Seringenlaan in Steenbergen. Iedereen liet zich van zijn sportiefste kant zien tijdens het spelen van tien spellen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief