Afbeelding
Foto: HVZeeland

11-jarig kind ernstig gewond bij ongeluk in Sint-Maartensdijk

Door: Michel Claessens 112 Meldingen

SINT-MAARTENSDIJK – Een 11-jarige jongen is zaterdagochtend ernstig gewond geraakt bij een ongeluk met een landbouwvoertuig in Sint-Maartensdijk. Een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) uit Rotterdam kwam ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend rond 10:00 uur op een veld aan de Oudelandseweg, in de buurt van de kruising met de Wiebesweg. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Volgens de politie was de jongen bekneld geraakt toen hij van een landbouwvoertuig was gevallen.

De brandweer is ter plaatse gekomen om het kind te bevrijden. Bij het ongeval raakte de jongen ernstig gewond, en een traumahelikopter van het MMT (Mobiel Medisch Team) uit Rotterdam is daarom naar Sint-Maartensdijk gekomen. Volgens de politie was de jongen wel aanspreekbaar. Het traumateam heeft hem naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het incident en heeft de arbeidsinspectie in kennis gesteld.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief