Een hoogwerker van de brandweer is opgeroepen.
Een hoogwerker van de brandweer is opgeroepen. Foto ter illustratie: Perry Roovers/SQ Vision

Auto in sloot na ongeval in Sint-Annaland, traumaheli ter plaatse

Door: Olaf Knook 112 Meldingen

SINT-ANNALAND - De hulpdiensten zijn vrijdagavond met veel mensen uitgerukt naar een voertuig dat in de sloot terecht is gekomen bij de Joanna-Mariapolder (N658).  Een traumahelikopter is ter plaatse.

Rond 21.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een voertuig in het water. Vanwege de hoge urgentie waren meerdere duikploegen, een tankautospuit en een hoogwerker van de brandweer opgeroepen naar het ongeval. Ook een traumaheli is geland op de plaats van het incident.

De veiligheidsregio meldde een kwartier later dat het voertuig in een ondiepe sloot was gekomen. De duikploegen en de hoogwerker konden terugkeren naar de kazerne. Hoe het voertuig in de sloot is beland, is niet bekend.

De bestuurder is uit het voertuig bevrijd en op een brancard gelegd. De persoon werd behandeld door het ambulancepersoneel. De ernst van de verwondingen en de schade aan het voertuig zijn niet bekend. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief