Afbeelding
Foto: HV Zeeland

Steekpartij in Sint-Annaland, politie doet onderzoek

Door: Hanneke Marcelis 112 Meldingen

SINT-ANNALAND - In de nacht van woensdag op donderdag heeft er een steekpartij plaatsgevonden in Sint-Annaland. Hierbij raakte een man licht gewond. Een vrouw zou hem gestoken en er daarna vandoor zijn gegaan. 

De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 05.10 uur de melding binnen van een melding van een steekpartij in de woning. Het slachtoffer had zelf de politie gebeld. Meerdere eenheden van de politie en een ambulance kwamen met spoed ter plekke. Ter plaatste bleek dat de man door een vrouw was  gestoken met een mes. Deze vrouw is er daarna vandoor zijn gegaan. Het slachtoffer raakte bij de steekpartij licht gewond. Hij is door het ambulancepersoneel behandelt en daarna naar de huisartsenpost gegaan voor verdere behandeling. 

De politie heeft samen met de recherche ter plaatse onderzoek gedaan naar het geweldsincident. Daarbij is onder andere een jongeman gehoord. Ook zijn er meerdere stukken bewijsmateriaal in beslag genomen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief