Afbeelding

Doe mee, Verlos de Zee doet mee aan Schone Schelde

Algemeen

THOLEN - Het team achter 'Doe mee, Verlos de Zee Tholen, gaat op 11 maart weer aan de slag met de actie Schone Schelde 2017. In samenwerking met de gemeente Tholen, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen en Schoon Zeeland gaan zij het strand op om de kust weer een stukje schoner te maken.

"Op Tholen zijn het drie plaatsen waar dit gedaan wordt, bij elke plaats is er iemand die de jutronde begeleidt", aldus de organisatie. Mensen die willen helpen met het opruimen van het strand kunnen om 10.00 uur verzamelen, voor vuilniszakken,grijpertjes en koffie/thee wordt gezorgd! De gemeente plaatst containers en haalt alles op na afloop.

De locaties die deze keer zijn gekozen zijn de Schelphoekseweg (bij het strandje, oude gemaal) op de grens van Scherpenisse-Poortvliet. In Sint-Maartensdijk wordt aan het eind van de Heideweg, over de dijk een groot gebied onder handen genomen en in Anna-Jacobapolder wordt verzameld bij Hotel/Restaurant t 'Veerhuis, van daaruit vertrekt men naar de drinkput Holle Stelle.

In totaal wordt er ongeveer twee uur schoongemaakt. Aanmelden kan via de Facebookpagina van Doe mee, Verlos de Zee Tholen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief