Afbeelding

Jurgen Stroot opent Gall & Gall en Primera in Tholen

Door: Jacoline de Boer Algemeen

Tholen- Jurgen Stroot ondernemer in hart en nieren heeft er twee nieuwe winkels bij. De ondernemer uit Tholen die al jaren de Albert Heijn in Tholen runt, gaat nu ook een Gall &Gall en een Primera uitbaten. De Gall &Gall zal haar deuren op 3 februari openen, de Primera onder voorbehoud van de lockdown op 10 februari. Beiden winkels zijn schuin tegenover de Albert Heijn gevestigd.

De wens om een Gall &Gall te openen was er al jaren bij Stroot. Toen Jurgen in de zomer van 2014 de Albert Heijn aan het Terreplein opende wilde hij er ook graag een Gall &Gall bij. Vanwege ruimtegebrek lukte dat toen helaas niet. Toen de nieuwbouw aan de Schietbaan gevestigd werd kreeg Jurgen de kans om twee winkels te huren. “Ik heb eerst afgewacht of andere misschien interesse hadden, toen dat niet zo bleek te zijn besloot ik twee ruimtes te huren. Ik heb gekozen voor een Gall &Gall en een Primera omdat eenieder daar wat aan heeft. Ik zag de kans om het plein completer te maken. Door deze winkels te openen kunnen we het publiek meer bieden zodat zij niet de brug over hoeven”, zegt hij.

“Primera is een gemakswinkel. De winkel verkoopt onder andere tijdschriften, postzegels en sigaretten maar ook kleine cadeautjes. Het is eigenlijk een minicadeauwinkel”, vertelt Stroot.De Primera biedt ook een afhaalservice van Post.nl terwijl de afhaalservice van Bol.com gewoon blijft bestaan bij de Albert Heijn. Jurgen is ook erg blij dat hij een Gall& Gall kan openen. Het meeste bijzondere aan de winkel wordt toch wel de zelfsscankassa. Niet veel filialen van Gall& Gall hebben deze optie. Ook wordt het mogelijk om online een bestelling te plaatsen en deze op te halen in de winkel. Stroot vertelt enthousiast verder,” Buiten de zelfscan en het online bestellen kun je online ook een smaakprofiel aanmaken zodat je in de winkel al snel de juiste keuze kunt maken. Verder is het ook mogelijk om een Gall &Gall kaart te kopen. Die kaart kost een tientje en je krijgt daarmee een jaar lang 10 procent directe kassakorting op vrijwel alle wijnen en whisky’s.

Stroot staat bekend als een leuke en gezellige werkgever. Vele medewerkers werken al jaren voor Jurgen. “Ze vinden het allemaal heel gezellig hier, mensen blijven dan vaak ook plakken. Veel supermarkten geven alleen tijdelijke contracten. Ik niet, als iemand in het plaatje past dan blijven ze,” legt Jurgen uit. Die gezelligheid is ook terug te zien in bijvoorbeeld de bedrijfskantine van de Albert Heijn. Een muur is bezaaid met quotes van werknemers. Woorden zoals zelfvertrouwen, sfeer, teambuilding, passie en verbondenheid sieren er op de muur. In het midden staan vele handafdrukken van de medewerkers met de tekst: Samen slaan we de handen inéén. Anouk Jansen die ook al jaren voor Stroot werkt wordt bedrijfsleider van de Gall &Gall en Primera. Verder worden de vaste gezichten Emily McCabe, Monique van der Werf, Jeroen Boon, Jolanda Geuze en Rebecca den Boer. Eenieder werkt al jaren voor Jurgen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief