Afbeelding
Foto: Screenshot YouTube

Thoolse Emma te zien in televisieprogramma ‘Au Pairs’

Door: Bregje Kop Algemeen

THOLEN - De Thoolse Emma Smits (23) is te zien in het BNNVARA-programma Au Pairs. In het programma wordt Emma gevolgd die vanuit Zeeland naar Miami vertrekt om daar au pair te worden in een gezin met drie kinderen. 

Au Pairs is een realityserie die het leven van jonge Nederlandse au pairs volgt in het buitenland. De serie startte op 18 februari 2020 en wordt uitgezonden door BNNVARA op NPO3. De Thoolse Emma Smits is in het huidige (derde) seizoen te zien. 

Om mee te doen aan het programma, was nog best een stap voor Emma. “Ik werk normaal als lasser bij mijn broer en ik woon nog bij mijn vader en moeder”, vertelt ze in Au Pairs. Haar twee nichtjes, die aanvoelen als zusjes, gaat ze heel erg missen. “Ik heb een box voor ze gemaakt met cadeautjes. Hieruit kunnen ze iedere vrijdag, zolang ik weg ben, een cadeautje pakken. Mijn nichtjes betekenen alles voor mij.”

Naast oppassen heeft Emma ook nog andere hobby’s. Zo vindt ze het geweldig om te dj’en. “Ik zou het liefst van mijn hobby mijn werk willen maken. Mijn droom is dan ook om in Miami een feestje te mogen openen”, aldus Emma. “Het lijkt me heerlijk om mensen te zien dansen als je een lekkere mix hebt gemaakt.” Daarnaast heeft Emma tijdens de lockdown ook een andere hobby ontwikkeld. “Tijdens de lockdown ben ik het vissen aan de dijk hier op Tholen heel leuk gaan vinden. Het is niet dat ik echt opgewonden wordt van een zeebaars, maar ik doe het meer voor de gezelligheid. Gewoon lekker samenzijn met vrienden, kletsen, het zonnetje op je gezicht en een biertje drinken.”

Tekst gaat verder onder de trailer

Sunny Isles

Emma komt in Miami terecht bij de Braziliaanse Karmel en haar drie kinderen: Renata van 15, João van 11 en Fio van 9 jaar. De host-moeder werkt al bijna heel haar leven als topmodel. “Ik ben op mijn veertiende begonnen met modellenwerk”, aldus Karmel in het programma. “Daarnaast ben ik ook begonnen met acteren. Ook heb ik mijn eigen foundation die ex-gedetineerde vrouwen helpt te re-integreren in de maatschappij. Ik werk heel hard, want naast dat alles, heb ik ook nog een eigen cosmeticamerk.” Met al die banen kan alleenstaande moeder Karmel dus wel wat hulp gebruiken. Het is de bedoeling dat Emma (in ieder geval) drie maanden gaat meehelpen in het huishouden. 

Au Pairs is iedere dinsdag om 20.25 uur te bekijken op NPO3. Terugkijken kan via NPOstart.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief