Afbeelding
Foto: Glory Kickboxing

Oud-Tholenaar Rico Verhoeven scoort opnieuw hoofdrol in Hollywoodfilm

Door: Olaf Knook Algemeen

OUD-VOSSEMEER - Rico Verhoeven mag opnieuw een belangrijk personage spelen in een internationale Hollywoodfilm. De kickbokser, die is opgegroeid in Oud-Vossemeer, speelt de schurk in de actiefilm ‘Den of Thieves 2: Pantera’. Het verheugende nieuws deelt hij donderdagochtend met trots op Instagram.

“Wanneer de ene passie naar de andere leidt”, schrijft hij onder zijn Instagram-bericht. Het is al geruime tijd de droom van Rico om een succesvolle Hollywood-carrière na te jagen. Eerder had hij al bijrolletjes in Nederlandse films en series, waaronder ‘Undercover’ en ‘Bon Bini Holland’. En onlangs debuteerde hij als filmster in de bioscoopfilm ‘Black Lotus’.

‘Den of Thieves 2’ is het vervolg op de film uit 2018, waarin overvallers hun zinnen zetten op een beroving van de Amerikaanse Federale Bank. In deze nieuwe film zal Rico Verhoeven te zien zijn naast bekende acteurs als Gerard Butler en O’Shea Jackson Jr, die de hoofdrollen vertolken. De verwachting is dat de film volgend jaar in de bioscoop te bewonderen zal zijn.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief