Afbeelding
Brasserie de Zeester wint 'hét Lipton Terras van 2023' voor de maand juli

Brasserie uit Scherpenisse wint 10.000 euro met ‘favoriet terras’

Door: Olaf Knook Algemeen

SCHERPENISSE - Het favoriete terras van de afgelopen maand komt uit Scherpenisse. Brasserie de Zeester heeft de meeste stemmen gekregen in de verkiezing ‘Het Lipton Terras van 2023’ voor de maand juli. Als beloning ontvangt de brasserie een cheque van 10.000 euro en maakt ze kans op de nationale titel en de hoofdprijs van 50.000 euro.

Het terras van de brasserie heeft de meeste stemmen gekregen van de duizenden deelnemende horecazaken. Maikel Goudzwaard, mede-eigenaar van de brasserie, is aangenaam verrast met de prijs. Hij is vol lof over zijn personeel en gasten. Volgens Goudzwaard wordt het gewonnen bedrag grotendeels besteed aan het personeel.

De afgelopen week is de brasserie zeer actief geweest op sociale media. Dat heeft geresulteerd in een opmerkelijk ruime voorsprong op de nummer 2 in de verkiezing. De brasserie heeft ook een groepsapp opgezet waarin dagelijks mensen werden gevraagd om op hen te stemmen en er werden zelfs prijzen weggegeven.

Hoofdprijs
Brasserie de Zeester maakt nu kans op de hoofdprijs. Iedereen kan tot en met 31 augustus een stem uitbrengen op zijn favoriete terras. De horeca-eigenaar met het hoogste aantal stemmen, oftewel met het meest geliefde terras, wordt in september beloond met de nationale titel en ontvangt een bedrag van 50.000 euro. De tweede plaats ontvangt 30.000 euro en de derde plaats krijgt 15.000 euro.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief