Afbeelding
Foto: Politie.nl

37-jarige Tholenaar slaat, bijt en bespuugt beveiliger in Bergen op Zoom

Door: Sanne Brusselaars Algemeen

THOLEN - Aan de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom is zondagavond 6 augustus een beveiliger mishandeld door een 37-jarige man uit Tholen. Met de hulp van omstanders wist de beveiliger de belager onder controle te krijgen. 

Aan de Antwerpsestraat is zondagavond rond 23.15 uur een beveiliger mishandeld door een 37-jarige man uit Tholen aan de Antwerpsestraat. De beveiliger wilde de verdachte aanspreken toen hij op een afgesloten terrein aan de Zuid-Oostsingel bevond. De man uit Tholen vluchtte te voet weg, waarop de beveiliger hem achtervolgde. Op de Antwerpsestraatweg kwamen ze ten val, waarna de verdachte de beveiliger mishandelde door te bijten, te slaan en te proberen hem in het gezicht te spugen. Omstanders schoten te hulp en waarschuwden de politie. 

Toen de agenten ter plaatse arriveerden, ondervonden ze moeite om de gewelddadige verdachte onder controle te krijgen. Uiteindelijk werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau. Er bestaat het vermoeden dat hij ook enkele goederen had gestolen van het afgesloten terrein, waar momenteel verder onderzoek naar wordt gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief