Een impressie van de Thoolse braderie van vorig jaar
Een impressie van de Thoolse braderie van vorig jaar Foto: Neil Schuurman

Tholen opnieuw het decor voor tweedaagse braderie met ruim honderd kraampjes

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - De binnenstad van Tholen vormt komend weekend opnieuw het decor voor de jaarlijkse Thoolse braderie, georganiseerd door Euromarkt. Bezoekers kunnen op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus genieten van ruim honderd kraampjes, een kinderbraderie en muzikaal genot.

De meest opvallende verandering van de braderie is een vervroegde start. In tegenstelling tot voorgaande jaren waarbij deze pas ‘s middags begon, zijn de bezoekers nu al om negen uur ‘s ochtends welkom. Zowel op de vrijdag als zaterdag kan iedereen shoppen bij de kraampjes tot zes uur ‘s avonds.

Een hoogtepunt van het tweedaagse evenement is de jaarlijkse kinderbraderie, die al 45 jaar lang een terugkerend succes is. Deze geliefde activiteit vindt plaats op zaterdagochtend van negen uur ‘s ochtends tot één uur ‘s middags. Kinderen tot twaalf jaar kunnen hun ongebruikte speelgoed verkopen aan andere kinderen en bezoekers.

In het hart van de stad zijn niet alleen kraampjes te vinden, maar vult ook muzikaal vermaak de lucht. Op vrijdag betreden tussen vier uur ‘s middags en middernacht diverse DJ’s en muzikanten het buitenpodium aan de Kaaij. Op zaterdag begint de muziek al om twaalf uur ‘s middags.

In de komende editie van de Thoolse Bode lees je meer over de braderie



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief