Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. Foto: Porapak Apichodilok

Zwembaden Tholen en Sint-Maartensdijk verlengen seizoen vanwege hitte

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - De inwoners van Tholen en Sint-Maartensdijk kunnen nog een paar dagen extra genieten van verfrissing in de zwembaden De Spetter en Haestinge in Sint-Maartensdijk. Vanwege het aanhoudende warme weer houden de zwembaden hun deuren op zondag 10 en maandag 11 september open.

Door de hoge temperaturen die de regio blijven teisteren, hebben de beheerders van de zwembaden in Tholen en Sint-Maartensdijk besloten om hun openingstijden te verlengen. Hierdoor hebben de mensen extra zwemplezier in deze hitte.

De Spetter en Haestinge zijn op zondag 10 september geopend voor vrij zwemmen van 13.00 tot 17.00 uur. Op maandag 11 september zijn de zwembaden open voor baanzwemmen van 7.30 tot 9.30 uur en voor vrij zwemmen van 14.30 tot 17.00 uur.

Of de zwembaden op dinsdag 12 september open zullen zijn, hangt af van het weer. Bezoekers wordt aangeraden om de actuele openingstijden te controleren op de officiële website van de gemeente. Vanaf woensdag 13 september zijn de zwembaden gesloten voor dit seizoen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief