Brasserie de Zeester met de cheque.
Brasserie de Zeester met de cheque. Foto: Lipton

Brasserie de Zeester runner-up ‘Hét Lipton Terras van 2023’ en wint 30.000 euro

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - Brasserie de Zeester in Scherpenisse heeft de tweede plek veroverd in de landelijke verkiezing ‘Hét Lipton Terras van 2023’. Dit resultaat heeft de brasserie een prijs van maar liefst 30.000 euro opgeleverd. Eerder deze zomer waren de eigenaren al de gelukkige winnaars van de maandelijkse prijs van 10.000 euro.

Brasserie de Zeester nam deel aan de tweede editie van de populaire wedstrijd ‘Hét Lipton Terras van 2023’ en wist met hun aanhoudende campagne een tweede plaats neer te zetten. Maikel Goudzwaard, mede-eigenaar van Brasserie de Zeester, toonde zijn trots na het winnen van de tweede plaats: “We willen iedereen bedanken die op ons gestemd heeft. Ons personeel heeft keihard gewerkt om stemmen te verzamelen, en dat is geweldig om te zien! We zijn van plan om het personeel te belonen met een groots feest of een andere speciale activiteit. Het resterende geld zullen we investeren in het verbeteren van ons terras.”

Brasserie de Zeester is sinds 2011 eigendom van de familie Goudzwaard en onderging in 2021 een volledige renovatie. De felbegeerde eerste plaats gaat naar Paviljoen het Strandhuys in Bergen op Zoom, dat daarmee een aanzienlijke prijs van 50.000 euro in de wacht sleept. Op de derde plaats eindigt Eetcafé Blik & Burgers in Zeist, dat een cheque ter waarde van 15.000 euro mag ontvangen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief