De politie verspreidde een Burgernet-melding van de vermissing.
De politie verspreidde een Burgernet-melding van de vermissing. Foto: Burgernet

Vermiste 82-jarige man uit Tholen gevonden in ziekenhuis Frankrijk

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - De 82-jarige man uit Tholen die sinds zaterdag 16 september vermist was, is woensdag weer gevonden in een ziekenhuis in Frankrijk. Dat laat de familie van de man weten op social media.

De vermissing van de 82-jarige man begon op zaterdagochtend 16 september, toen hij vanuit Tholen vertrok richting een adres in Hoogerheide. Daar kwam hij nooit op zijn bestemming aan, wat leidde tot grote bezorgdheid bij zijn familie en de autoriteiten. De laatste bekende waarneming van de vermiste man was op zaterdag rond 11.40 uur bij het Total-tankstation aan de Driehoek in het Belgische Stabroek. 

De bezorgdheid nam verder toe toen de politie op dinsdag bekendmaakte dat de Tholenaar op zondag was gezien in de Franse plaats Senlis, in de buurt van Parijs. Gelukkig bracht woensdagavond een positieve wending in de vermissing. De politie deelde mee dat de vermiste man is teruggevonden en dat hij naar omstandigheden goed maakt. De familie van de man is op de hoogte gebracht en mag hem gaan ophalen in het Franse ziekenhuis.

De politie bedankt alle betrokkenen en mensen die hebben uitgekeken naar de vermiste man voor hun onschatbare hulp en medewerking in de zoektocht. Waar de man precies is aangetroffen, is niet bekendgemaakt.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief