Cindy en Pascal worden ontvangen met een erehaag.
Cindy en Pascal worden ontvangen met een erehaag. Foto: OBS De Eevliet

Leerlingen van De Eevliet ontvangen Cindy met erehaag op haar trouwdag

Door: Olaf Knook Algemeen

POORTVLIET - Een trouwdag om nooit te vergeten. Onderwijsassistent Cindy Bruijnzeel bracht op haar huwelijksdag een bezoek aan haar basisschool De Eevliet in Poortvliet. Daar werden zij en haar partner Pascal Vermeulen ontvangen door een erehaag van de leerlingen.

De kinderen van De Eevliet wilden deze bijzondere dag van hun onderwijsassistent Cindy (31) en haar partner Pascal (38) niet zomaar voorbij laten gaan. Bij de ingang van de dorpsschool vormden ze een erehaag voor het pasgetrouwde stel. Cindy werkt al sinds 2016 op de school en geeft les aan de leerlingen van groep 1 tot en met 4.

Liefdesverhaal

Het liefdesverhaal van Cindy en Pascal begon dankzij een gemeenschappelijke vriendin. Toen Cindy naar Tholen verhuisde, moest ze haar sociale kring opbouwen. Een vriendin stelde haar voor aan Pascal, en er was meteen een klik. Nu wonen Cindy en Pascal samen met de zoon van Cindy in Sint-Maartensdijk.

Cindy is ook bekend als zangeres van gospelkoor Polyhymnia, terwijl haar partner Pascal drummer is bij de muziekvereniging Euterpe, de soulvolle popband The Vision of Johanna en een jaren 80-band in België. Muziek stroomt dus door het bloed van het pasgetrouwde stel.

Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief