Stichting Dorpshuis 's-Heer Hendrikskinderen kreeg hier een cheque van 10.000 euro uitgereikt.
Stichting Dorpshuis 's-Heer Hendrikskinderen kreeg hier een cheque van 10.000 euro uitgereikt. Foto: VSBfonds

VSBfonds zoekt pitchers voor sociaal-cultureel projecten in Zeeland

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - Heb je een plan voor een sociaal of cultureel project in Zeeland of Noord-Brabant, maar heb je daar financiële hulp bij nodig? Op donderdag 30 november en 14 december kun je jouw idee pitchen aan de regioadviseurs van de stichting VSBfonds.

De stichting houdt online spreekuren op 30 november en 14 december om financiering te bespreken voor sociale en culturele initiatieven in Zeeland en Noord-Brabant. Ze zijn op zoek naar projecten die mensen actief betrekken. Tijdens deze sessies kun je jouw idee uitleggen, kunnen de adviseurs met je meedenken en kom je te weten of je mogelijk in aanmerking komt voor financiële ondersteuning.

Mooie ideeën gezocht

Deze online spreekuren zijn vooral bedoeld voor mensen met plannen die zich richten op de deelname van mensen in de samenleving, zodat niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Denk aan projecten die mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. En aan projecten die gericht zijn op het versterken van buurten en wijken waarbij mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten. 

Afspraak inplannen

Op donderdag 30 november en donderdag 14 december van 10:00 uur tot 16:30 uur staan regioadviseurs Diana Verwaijen en Johan van Rooy online klaar voor gesprekken. Maak van tevoren een afspraak via de contactpagina van het Regioteam Zeeland/Noord-Brabant. Na het maken van de afspraak ontvang je alle details.

Over VSBfonds
Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden, ideeën en culturen elkaar ontmoeten, elkaar inspireren en met elkaar verbonden zijn. Waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom geeft VSBfonds geld aan sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En we stellen internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief