Afbeelding
Foto: Pexels

Samen koken en mocktails maken voor senioren in De Wellevaete

Door: Olaf Knook Algemeen

SINT-ANNALAND - Voor 55-plussers in Sint-Annaland is er op dinsdag 19 december een smakelijk evenement. In sport- en gemeenschapscentrum De Wellevaete duiken ze samen de keuken in om gezellig te koken en te eten. Ook is er een bijzondere alcoholvrije cocktailworkshop.

De activiteit, georganiseerd door de werkgroep ‘Lekker in je vel’, belooft een gezellige tijd voor de deelnemers. Samen koken creëert niet alleen een gezellige sfeer, maar biedt ook de kans om te genieten van de zelfgemaakte maaltijd en om gesprekken te voeren. Het is een initiatief dat niet alleen draait om voeding, maar ook om sociale interactie.

Mocktails maken

De alcoholvrije cocktailworkshop, ook wel bekend als mocktails, voegt een extra dimensie toe aan deze middag. Deelnemers krijgen de kans om te genieten van smaakvolle en verfrissende drankjes zonder alcohol. Dit sluit perfect aan bij de groeiende trend van bewust omgaan met alcohol en biedt een alternatief voor degenen die liever geen alcohol drinken.

Deze activiteit bouwt voort op het succes van de vorige bijeenkomst van de werkgroep ‘Lekker in je vel’, speciaal georganiseerd voor inwoners met een scootmobiel, driewieler of duofiets. Het is een stap in de richting van een gezonde en sociale levensstijl voor de lokale gemeenschap.

Hoe aanmelden?
Aanmelden voor deze activiteit is verplicht en kan eenvoudig via de website https://jijoptholen.nl/samenkoken. De activiteit begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief